Gratis Aanmelden

Leuke swing fans neuken (28)

triogirls (28)

Wij zijn twee gezellige meiden en doen vrijwel alles samen. Ik heb haar verteld dat ik haar een hele leuke meid vind. Sindsdien zijn we samen lekker aan het experimenteren maar we zouden het super vinden als er nog een extra man bij komt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Triogirls
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Barendrecht
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 13/2/1993
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Leuke swing fans neuken triogirls van 28
KinkyCouple899 (26)
★★★★☆
Wij zijn een kinky stelletje. Anders dan je misschien zou verwachten is het mijn jongere vriendin die hier in huis de broek aan heeft. Wat zij wil zal gebeuren en niet anders.
Hitsige sex fanaten opzoeken
SamenSpel879 (20)
★★★★★
Twee spelende meiden op zoek naar een extra stukje speelgoed. Misschien snap je het wel meteen, we zoeken dat ene verlengstukje. Dat wat in en uitschuift en gegarandeert diep bij mij en mijn vriendinnetje naar binnen geschoven kan worden. Eentje die veel energie heeft en lang in de uitgeschoven stand kan blijven staan. Eentje waar we misschien vaker mee mogen spelen?
Discrete koppels daten
TriootjeLekker (30)
★★★★☆
Hoe lekker is het voor een vrouw om eens door twee mannen geneukt te worden. Ik wil dit meemaken. Mijn vriend en ik willen dit eens uitproberen. Het zal voor het eerst gaan zijn maar we houden van orale sex en van neuken.
Geile paren daten
LauraZoekt (26)
★★★★☆
Hoi, mijn naam is Laura en mijn ventje heet Tim. Omdat hij het lekker vind om door mij geneukt te worden met een voorbinder en mij dan te pijpen wil ik hem eens verassen met een echte pik voor hem. Het lijkt me geil als ik mag toe kijken, maar als je dat liever niet hebt dan natuurlijk maar niet. Welke leuke man komt even kennis maken met mij om een plannetje uit te werken?

Sexy sex fanaten opzoeken
EenPlusEen (26)
★★★★★
We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.
Ruimdenkende swing fans opzoeken
BrabosGeilzelligheid (28)
★★★★★
Super lekker en heet BIsex stelletje zoekt naar spannende mannen of vrouwen voor heerlijke avondjes bij ons in bed. We hebben geen kinderen, een ruim huis, doen niet aan drugs en drinken met mate en voor de gezelligheid. Interesse in een geile trio met ons, kom dan eerst maar eens een leuk gesprekje met ons voeren.
Open-minded koppeltjes neuken
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Borsten betasten met Janske
Marjolein
★★★★★★★★★★
Mijn behang is zo beschadigd dat het weg moet, maar ik heb er zo een hekel aan om dat zelf te doen, dat er liever iemand voor inhuur die daarna met mij in bad wil gaan
Samen in bad gaan met Marjolein
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind dan is het wel tuinieren, maar mijn huisbaas wil dat ik alles ga snoeien. Eerlijk gezegd pijp en slik ik liever dan dat ik de tuin in ga..
Pijpen met slikken met Beatrijs
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Samen in bad gaan met Geurtje
© 2024 heteswingers.nl